Over ons
Facility Cost Control is in 2004 opgestart door Marcel Beisiegel. Al vanaf de beginjaren staat het doel om een langdurige relatie aan te gaan met klanten voorop. Daarom zijn wij bereid te investeren in een relatie en bieden we een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Wat wij beogen is scholen en locaties voor kinderopvang ontzorgen op facilitair gebied, om zo de kinderen en hun begeleiders een schone, veilige en prettige omgeving te bieden, op de meest kostenefficiënte manier. Daartoe zijn wij servicegericht, hanteren we een pragmatische aanpak en denken mee met de klant over de meest praktische oplossingen. Dat intensief persoonlijk contact daarbij essentieel is, spreekt voor zich.

Om ervoor te zorgen dat de facilitaire dienstverlening op rolletjes loopt en vanuit de basis goed geregeld is, functioneren onze managers minimaal op hbo-niveau. Daardoor kunnen zij hun werkwijze gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van de klant en tevens rekening houden met de specifieke regelgeving, werkwijze en cultuur in het onderwijs en de kinderopvang.

Marcel Beisiegel

directeur

“Kinderen zijn onze toekomst. Bij het opleiden van kinderen voor onze maatschappij spelen het onderwijs en de kinderopvang een cruciale rol. Ik vind het een uitdaging ervoor te zorgen dat scholen en locaties voor kinderopvang de beschikking krijgen over kwalitatief goede huisvesting en faciliteiten tegen minimale kosten. Mijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange advies-ervaring stellen mij in staat organisaties in de facilitaire dienstverlening snel en vakkundig te beoordelen. Dit resulteert in goede adviezen om deze dienstverlening te verbeteren en goedkoper te maken. Het geeft mij veel voldoening, en toch ook wel een gevoel van trots, als klanten tevreden zijn omdat we boven verwachting presteren.”

Personal touch: “Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in het gezellige dorp Rosmalen. Tijdens het hardlopen geniet ik van de groene omgeving en de prachtige natuur. Ik ga graag naar het theater en hou van lekker koken, maar bovenal van mijn gezin.”

Marcel Lureman

directeur

“Sinds 2002 ben ik werkzaam in de branche Facility Management en vanaf 2008 bij Facility Cost Control. In diverse leidinggevende functies heb ik ervaring opgedaan in het samen met de klant opzetten en coördineren van facilitaire projecten en het aansturen van de organisatie. Kansen zien en benutten, dat is hetgeen waar ik voldoening uit haal. Ik ben erg gedreven in mijn vak en zeer betrokken bij onze klanten, die over mij zeggen dat ik communicatief sterk ben en goed kan samenwerken. Dit vergemakkelijkt het bereiken van een gezamenlijk optimaal resultaat, altijd het hoofddoel. Ik word enthousiast van het samenwerken met klanten en het verder professionaliseren van organisaties. Daarom sluit ik af met een Keniaans gezegde, dat ook voor FCC en onze partners van toepassing is: ‘Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je verder komen, ga samen”

Personal touch: “Naast mijn geweldige baan heb ik een prachtig gezin, waarmee ik in de Randstad woon. Thuis geniet ik van mijn Koikarpers-hobby. Daarbij sport ik graag; ik doe met name aan wielrennen en skiën.”

Laurens van Leeuwen

Huisvesting Fluenta Nieuwegein

Als gevolg van de hogere kwaliteit van de schoonmaak, hebben we nu ook het klachtenonderhoud en het contractmanagement ondergebracht bij Facility Cost Control. Het ontzorgt ons enorm, we zijn er heel blij mee.

Martijn Blokhuis

Clusterdirecteur PCO Gelderse Vallei Barneveld

Het schoonmaken van onze kindcentra (opvang & onderwijs) wordt goed uitgevoerd. De structurele overlegmomenten met de Facilitair Managers vanuit Facility Cost Control ervaar ik als prettig en zorgt voor een goede afstemming en een verbetering van de schoonmaakkwaliteit. Ook hebben wij positieve ervaring in de begeleiding bij verschillende aanbestedingstrajecten, welke goed gefaciliteerd worden vanuit Facility Cost Control en waarbij wij optimaal ontzorgd worden.

Dave Huntjens

Voorzitter College van Bestuur Stichting Prisma Panningen

Directeuren en teams zijn zeer tevreden over de schoonmaak sinds wij begonnen zijn met ons eigen schoonmaakbedrijf. De aansturing en communicatie vanuit Facility Cost Control gebeurt professioneel en in goede afstemming met de opdrachtgever. Dit maakt het tot een succes.

Martijn den Boer

Team Huisvesting Wijzer in Opvang en Onderwijs Vlaardingen

De voordelen van een eigen schoonmaakbedrijf en toch volledig ontzorgd worden doordat Facility Cost Control de bedrijfsvoering hiervan volledig uit handen neemt. Kennis van zaken in combinatie met een persoonlijke benadering zorgen voor een hoge kwaliteit en tevreden gebruikers.

Diederik Schakelaar

Directeur Bedrijfsvoering PCO Gelderse Vallei Barneveld

Intensief samenwerken begint met heldere verwachtingen, gedegen kennis over het onderwerp en goede, preventieve communicatie. De collega’s van Facility Cost Control stemmen af en zijn oplossingsgericht in hun benadering en handelswijze naar al onze locaties.

Mischa Kleukers

Bestuurder Prodas Asten

Wij zijn in 2021 begonnen met de samenwerking met Facility Cost Control met als doel om de kwaliteit en continuïteit van de schoonmaak voor onze scholen te verbeteren. Nu we ruim 1,5 jaar verder zijn kunnen we concluderen dat alle gestelde doelen behaald zijn. Onze scholen ervaren een duidelijke verbetering. De samenwerking met Facility Cost Control en haar medewerkers is zeer prettig en er is sprake van een open en transparante communicatie.