Vanwege de sterke groei van onze organisatie zoeken wij voor de regio’s Utrecht en Gelderland een Facilitair Coördinator (fulltime).

Als Facilitair Coördinator opereer je in een enthousiast en hardwerkend team dat zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam is. Ondanks dat je collega’s in andere delen van het land werken, hebben we oog voor elkaar en staan we altijd voor elkaar klaar. Binnen deze functie ondersteun je de bedrijfsvoering van verschillende facilitaire bedrijven welke zich voornamelijk richten op de schoonmaak van scholen. Als Facilitair Coördinator sta je niet alleen in nauw contact met de twee objectleiders van het facilitair bedrijf, zij zijn namelijk jouw oren en ogen op de scholen, maar natuurlijk ben je zelf ook veel op scholen te vinden. Daarnaast heb je veelvuldig contact met schooldirecteuren over de kwaliteit van de schoonmaak.

Hoe ziet een dag als Facilitair Coördinator bij FCC eruit?

’s Ochtends komen de ziekmeldingen binnen die je bespreekt met de objectleiding. Zo weten zij voor welke scholen inval geregeld moet worden. Vervolgens rijd je voor een schoonmaakoverleg naar een school. Daar staat de schooldirecteur voor je klaar met een lekkere kop koffie. In het schoonmaakoverleg evalueren jullie de schoonmaak van de afgelopen maanden en bespreek je eventuele aandachtspunten. Zijn er binnenkort nog studiedagen of verbouwingen? Daar houden we natuurlijk rekening mee! Je rijdt door naar kantoor om het verslag van het schoonmaakoverleg uit te werken en door te sturen naar de schooldirecteur met de vraag of er nog op- of aanmerkingen zijn. Ondertussen komen er bestellingen binnen van scholen: je bestelt gelijk het toiletpapier en de luchtverfrissers, het kan maar geregeld zijn. Niet veel later heb je een gesprek met één van de schoonmaakmedewerkers om te praten over haar contract. Je geeft haar een kop koffie en omdat je merkt dat ze zenuwachtig is, val je maar gelijk met de deur in huis: haar tijdelijk contract wordt omgezet in een vast contract. Gefeliciteerd! Daarna vindt het wekelijks overleg plaats tussen jou en de objectleiding. Je bespreekt de lopende zaken en de bijzonderheden van de afgelopen week en natuurlijk vertel je wat er vanmorgen is besproken in het schoonmaakoverleg. Van de objectleiding verneem je dat de schoonmaaktijd en het werkprogramma op één van de scholen aangepast moet worden, er is namelijk een extra lokaal in gebruik genomen. ’s Middags ga je nog naar een tweetal scholen om de schoonmaakkwaliteit te controleren. Het spinrag boven de entreedeuren is je niet ontgaan, dit geef je door aan de objectleiding zodat zij dit kunnen bespreken met de schoonmaakmedewerker. Onderweg naar huis bel je in de auto nog even met je collega omdat je zijn advies nodig hebt. Je hebt namelijk opgemerkt dat één van de schoonmaakmedewerkers niet zo lekker in zijn vel zit. Hoe zou je collega dit aanpakken? Met een rugzak vol ervaring sluit je deze dag af, op naar morgen!

Word je hier net als wij enthousiast van en heb je zin om in een gezellig team te komen werken waar ‘work hard, play hard’ ons motto is? Solliciteer dan direct, we kijken uit naar je komst!

Functie-eisen

Voor de invulling van deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent zelfstandig, maar kunt ook in teamverband werken.
 • Je hebt affiniteit met de schoonmaakbranche.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent initiatiefrijk en kunt vasthoudend/ overtuigend optreden.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ruime ervaring met MS Office en andere softwareprogramma’s maak jij je snel eigen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Onze organisatie

Facility Cost Control is een facilitair management- en adviesbureau dat landelijk opereert. Facility Cost Control is een organisatie die zich richt op het leveren van kwaliteit waardoor geïnvesteerd wordt in duurzame relaties. Wij zijn een informele organisatie waar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit van de medewerkers gevraagd wordt. Daarnaast staan wij open voor eigen inbreng en ideeën van medewerkers om de kwaliteit van onze organisatie te continueren en waar mogelijk te verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een flexibele, zelfstandige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden.
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en uitdaging.
 • Een laptop, telefoon en een auto van de zaak.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Lureman, tel: 073 – 8200 303 of m.lureman@fcc.nl

Solliciteren kan per e-mail, door middel van een sollicitatiebrief en cv naar: m.lureman@fcc.nl